Bij Tandarts Smile doen wij er alles aan om u op uw gemak te stellen!
Wij benaderen elke patiënt persoonlijk, proberen iedereen op zijn of haar gemak te stellen en zeggen graag je en jij als dat kan en mag.

Heeft u angst voor de tandarts? Dan is het goed te weten dat u niet de enige bent. We hebben er begrip voor dat veel mensen bang zijn voor de tandarts. U bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn er voor u, luisteren geduldig, nemen de tijd, helpen u te achterhalen waar de angst precies zit en reiken u middelen aan die kunnen helpen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ook wordt u volledig gerustgesteld, is er afleiding (er hangt bij veel kamers een televisie boven uw behandelstoel), er wordt snel en efficiënt gewerkt en er worden niet meer behandelingen uitgevoerd dan nodig. 

Wij nemen extra tijd voor u! Zodat u zich niet opgejaagd hoeft te voelen en dat u zich bij ons in veilige handen voelt. Wij communiceren vooraf duidelijk over de afspraak, maar ook tijdens de behandeling zullen wij met u blijven communiceren. Wij vragen u bijvoorbeeld regelmatig tijdens de behandeling over hoe het gaat, wat wij gaan doen, wat wij aan het doen zijn en bieden u ook even een pauze aan als dat u helpt om de behandeling te laten slagen. We doen alles op uw tempo!

Angst voorkomen is belangrijk

Wij adviseren u daarom om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze een behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze alvast wennen en maken ze op een speelse wijze kennis met de praktijk, de beweegbare stoel, de medewerkers en de instrumenten van een tandarts. 

Uiteindelijk is ons doel, om u niet meer angstig in de tandartsstoel te hebben, maar ontspannen en vol vertrouwen. Is dit ook uw doel? Bel ons dan voor het maken van een afspraak!