Fem
Pascal
Liesbeth
Dionne
Kim
Gina
Inge
Honia
Manon
William
Kim

Ons team

Fem

Tandartsassistente

Pascal

Balie/tandartsassistente

Liesbeth

Tandarts

Dionne

Tandarts

Kim

Senior tandartsassistente

Gina

Baliemedewerkster

Inge

Mondhygiëniste

Honia

Student Tandheelkunde

Manon

Mondhygiëniste

William

Tandarts/ Praktijkhouder

Kim

Tandartsassistente

Onze visie

Tandarts Smile heeft als motto: ‘U als patiënt met zelfvertrouwen te kunnen laten lachen.’ Wij ervaren dat veel mensen niet tevreden zijn met hun gebit, zowel de uitstraling als ook de functie hiervan. Wij zijn in staat om voor bijna ieder tandheelkundig probleem een passende oplossing te bieden en natuurlijk ook rekening te houden met het budget van onze patiënten. Bij Tandarts Smile zijn hierin meerdere mogelijkheden!

Wij weten als geen ander dat 75% van de bevolking in meer of mindere mate een angst voor de tandarts heeft, daarom is communicatie en een persoonlijke benadering bij ons erg belangrijk.
Wij hebben verschillende methoden om u bij angst te helpen en behandeling toegankelijk te maken zodat ook u weer kunt lachen. 

Als praktijk hebben wij onder andere eigen betaalbare behandelmethoden ontwikkeld in de eenvoudige orthodontie en tandvervanging (bruggen) bij verlies van tanden. Hierdoor kunnen wij voor u individuele oplossingen bieden en zorgen we ervoor dat iedereen zijn tanden op een goede manier kan behouden.