Dionne
Carolijn
Anja
Kim
Inge
William
Liesbeth
Gina
Fereshta

Ons team

Dionne

Tandarts

Carolijn

Praktijkmanager

Anja

Tandartsassistente

Kim

Tandartsassistente

Inge

Mondhygiëniste

William

Tandarts / Praktijkhouder

Liesbeth

Tandarts

Gina

Baliemedewerkster

Fereshta

Mondhygiëniste

Onze visie

Tandarts Smile heeft als motto: ‘U als patiënt met zelfvertrouwen te kunnen laten lachen.’ Wij ervaren dat veel mensen niet tevreden zijn met hun gebit, zowel de uitstraling als ook de functie hiervan. Wij zijn in staat om voor bijna ieder tandheelkundig probleem een passende oplossing te bieden en natuurlijk ook rekening te houden met het budget van onze patiënten. Bij Tandarts Smile zijn hierin meerdere mogelijkheden!

Wij weten als geen ander dat 75% van de bevolking in meer of mindere mate een angst voor de tandarts heeft, daarom is communicatie en een persoonlijke benadering bij ons erg belangrijk.
Wij hebben verschillende methoden om u bij angst te helpen en behandeling toegankelijk te maken zodat ook u weer kunt lachen. 

Als praktijk hebben wij onder andere eigen betaalbare behandelmethoden ontwikkeld in de eenvoudige orthodontie en tandvervanging (bruggen) bij verlies van tanden. Hierdoor kunnen wij voor u individuele oplossingen bieden en zorgen we ervoor dat iedereen zijn tanden op een goede manier kan behouden.