Een mooie glimlach is een van de meest aantrekkelijke kenmerken van mensen. Het streven naar witte tanden is dan ook de basis van een van de meest gevraagde cosmetische handelingen in de wereld. Anderzijds heeft het bleken van tanden ook een twijfelachtige reputatie vanwege de associatie met pijn en schade aan gezond tandweefsel. Is die reputatie terecht? Tot op zekere hoogte is het antwoord - helaas - bevestigend. 
 

  • Dus, hoe nu verder? 

Met een uniek systeem voor het bleken van tanden is de Opalescence Tooth Whitening System!
  • Hoe werkt het?

Bleken wordt gedaan met behulp van Opalescence Tooth Whitening System 16% PF, een bewezen, effectief en vooral veilige bleekgel met 16% carbamide peroxide (staat gelijk aan 6% waterstofperoxide). De toevoeging van natriumfluoride werkt mee aan de versterking van het glazuur terwijl kaliumnitraat meehelpt om eventuele gevoeligheid te voorkomen. Bij een behandeling van slechts 30 tot 60 minuten is Opalescence al werkzaam; het is niet nodig om het langer in de mond te houden. Uitdroging van glazuur - die ook gevoeligheid kan veroorzaken - wordt zo voorkomen.
CoolMint tandpasta kan worden toegepast. Deze verfrissingspasta vervult 2 functies. Dit product is verbluffend goed in staat om meer resultaat uit het bleken te krijgen door middel van het whintening effect en geeft ook nog verlichting tegen eventuele gevoeligheid.